Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı strüktürlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik takkadak bapnın kolaylıkla açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu karınin, olabilir olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem hileınmaktadır.

Zihnî sakat, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, salahiyettar çalışanı sakır sakır uhde başında olan ve yangın yahut öbür acil durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Ancak, yangın bapsı satıcıları yangın kapısı ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

 Bir bünyeda yahut katlarında mevcut her kullanıcı muhtevain, öbür kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan kalmak zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara elden ulaşım sağlanması gerekir.

yangın kapısı Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu örgünın içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın baplarının ve daha biraşkın yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette Yangın Çıkış Kapısı katkısızlandığını öğrenmek kadar asıl durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına alınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Binalarda belli standartlarda mevzi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page